Čiužinys - Simfonija (spyruoklinis)

Naujas produktas

449,00 € su PVM

Ilgis 200 cm
Plotis 120/140/160/180 cm
Aukštis 24 cm
Pristatymo terminas Iki 30 d.d.
Gamintojas Lietuva

SIMFONIJA – tai gerai prisitaikantis prie žmogaus kūno anatomijos čiužinys, mėgstantiems vidutinio kietumo miego pagrindai .

Čiužinio ypatybės:
  • Kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį.
  • Universalus, dvipusis.
  • Iš viskoelastinės medžiagos, kanapių pluošto ir padidinto elastingumo putų poliuretano HR.
  • Tolygiai paskirsto miegančiojo svorį ir atpalaiduoja įsitempusius raumenis.
  • Sumažina kūno apkrovą.
  • Laidus orui, tvirtas ir elastingas.
  • Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas.
Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko. Tokioje sistemoje kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų yra 450 vnt/m2, dėl to kiekviena iš jų individualiai reaguoja ir sugeria miegančiojo judesius. Taip juda ne visas čiužinio paviršius, o tik ta vieta, kuriai tenka kūno svoris.
Tai universalus, dvipusis čiužinys. Viena čiužinio pusė yra iš viskoelastinių medžiagų ir kanapių pluošto derinio. Dėl unikalių viskoelastinių medžiagų tyrimų čiužinys gerai prisitaiko prie žmogaus kūno formų ir tolygiai paskirsto jo svorį, taip atpalaiduodamas įsitempusius viso kūno raumenis. Kanapių pluoštas išsiskiria antibakterinėmis savybėmis, yra pralaidus orui ir leidžia odai kvėpuoti. Kanapių pluoštas yra pats stipriausias iš visų natūralių pluoštų, todėl iš jo gaminami gaminiai tarnauja ypač ilgai.
Kita čiužinio pusė yra iš kanapių pluošto ir padidinto elastingumo putų poliuretano HR derinio. Padidinto elastingumo putų poliuretanas HR gaminamas iš atvirų porų ląstelių struktūrų, kurios garantuoja didesnę informaciją apie savo garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu. Kanapių pluoštas kartu su putų poliuretanu suteikia miegančiajam kietesnį ir stabilų miego pagrindą.
Visose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiui eksploatavimo metu maksimalų vėdinimą.
Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kuris malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialerginis putlia medžiaga 200 g/m2. Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas 40 ºC temperatūroje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 24 cm.

SUSIJĘ PRODUKTAI