Čiužinys - Medeina (spyruoklinis)

Naujas produktas

349,00 € su PVM

Ilgis 200 cm
Plotis 120/140/160/180 cm
Aukštis 20 cm
Pristatymo terminas Iki 30 d.d.
Gamintojas Lietuva
MEDEINA – tai kokybiškasdvipusis spyruoklinis čiužinys.
Čiužinio ypatybės:
  • Kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį.
  • Su padidinto elastingumo putų poliuretano HR ir kanapių pluošto deriniu.
  • Dvipusis: galima pasirinkti kietesnę arba minkštesnę čiužinio pusę.
  • Miegant judesiai nepersiduoda šalia miegančiam.
  • Suteikia taisyklingą atramą stuburui.
  • Išskirtinai laidus orui, tvirtas ir elastingas.
  • Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų kišeninių (pocket) spyruoklių. Spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, kurių yra 256 vnt./, dėl to kiekviena iš jų individualiai reaguoja ir sugeria miegančiojo judesius. Taip juda ne visas čiužinio paviršius, o tik ta vieta, kuriai tenka kūno svoris.

Čiužinys yra dvipusis. Viena, kietesnė čiužinio pusė yra dengta padidinto elastingumo putų poliuretano HR ir natūralaus kanapių pluošto deriniu. Padidinto elastingumo putų poliuretanas HR gaminamas iš mažesnio tankio atvirų porų, pjaustyto poliuretano. Tai suteikia čiužiniui elastingumo, palaiko tinkamą stuburo padėtį ir reikalingą oro cirkuliaciją miego metu.

Kanapių pluoštas išsiskiria antibakterinėmis savybėmis. Šis pluoštas yra pralaidus orui , greitai garina drėgmę , sulaiko kūno šilumą ir leidžia odai kvėpuoti. Kanapių pluoštas yra pats stipriausias iš visų natūralių pluoštų, todėl iš jo gaminami gaminiai tarnauja ypač ilgai. Kanapių pluoštas suteikia čiužiniui tvirtumo ir atsparumo dilimui, dėl to čiužinys yra ilgaamžis

Kita, vidutinio kietumo, pusė yra dengta padidinto elastingumo putų poliuretanu HR. Tai daro čiužinį universaliu, laidžiu orui, suteikia jam elastingumo. Čiužinys puikiai prisitaiko prie žmogaus kūno anatomijos, neperduoda judesių šalia miegančiajam. Jis tinka tiems, kurie miegui renkasi kietesnį arba minkštesnį pagrindą.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/ Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas 40 ºC temperatūroje arba valomas sausu cheminiu būdu.

Vieno miegančiojo svoris – iki 110 kg.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 20 cm.

SUSIJĘ PRODUKTAI