Čiužinys - Olimpus (viskoelastinis)

Naujas produktas

539,00 € su PVM

Ilgis 200 cm
Plotis 120/140/160/180 cm
Aukštis 19 cm
Pristatymo terminas Iki 30 d.d.
Gamintojas Lietuva

OLIMPUS – tai išskirtinai elastingas, trijų sluoksnių čiužinys su ortopedinėmis savybėmis. Ypatingam komfortui pasiekti, čiužinio branduolys susideda net iš kelių skirtingų sluoksnių, skirtingo tankio bei pjaustymo derinio.

Atvirų porų elastinis putų poliuretanas, kitaip dar vadinamas HR putų poliuretanu, šaltomis putomis išsiskiria savo sugebėjimu tiksliai atkartoti žmogaus kūno kontūrus, ilgaamžiškumu ir geromis ventiliacinėmis savybėmis. Čiužinio OLIMPUS branduolys yra iš HR padidinto elastingumo poliuretano, pjaustyto 7 minkštumo zonomis.

Ypatingam komfortui pasiekti, viena čiužinio pusė dengta 5 cm  pjaustyta viskoelastine medžiaga. Tai prie kūno prisitaikanti, spaudimą mažinanti medžiaga, dėl savo unikalių savybių užtikrina ženkliai mažesnį spaudimą sunkiausioms kūno vietoms. Šiame čiužinyje viskoelastinio putų poliuretano aukštis kaip tik toks, kad suaugusio žmogaus kūnas gali jį pajausti. Viskoelastinis putų poliuretanas į save sugeria žmogaus kūno svorį, todėl ant čiužinio atsigulęs žmogus tarsi atsiduria nesvarumo būsenoje, atsipalaiduoja ir pasineria į ramų, niekieno netrikdomą miegą. O kita, kietesnioji čiužinio pusė, dengta 6 cm pjaustyto putų poliuretano sluoksniu.

Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, laidžios orui bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos.

Čiužinio ypatybės:

  • turintis ortopedinių savybių;
  • palaikantis natūralią stuburo padėtį;
  • prisitaikantis prie kūno fizinių išlinkimų;
  • atpalaiduojantis;
  • suteikiantis taisyklingą kūno atramą;
  • komfortabilus;
  • dvipusis: kietesnė, minkštesnė pusės;
  • užvalkalas nusegamas užtrauktuku.
Užvalkalas pagamintas iš švelnaus, balto trikotažinio audinio, kuris malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visa čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti  ir užtikrinti visapusišką higieną . Užvalkalą galima skalbti iki 40  ° C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.

Ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 120 kg.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 19 cm.

SUSIJĘ PRODUKTAI